Brinemo za okoliš
hel

U Španjolskoj uhićeni bivši srpski piloti, prevozili drogu

23.02.2018
BEOGRAD, 23. feb 2018

Španjolska policija razbila je dobro organiziranu mrežu trgovine hašišem iz Maroka u Španjolsku, a među uhićenima su i dvojica bivših srpskih pilota koji su osumnjičeni da su prevozili drogu.

Uhićeno je ukupno 18 osoba koji su osumjičeni da su dio kriminalne mreže specijalizirane za trgovinu hašišem koju su prevozili helikopterima iz Maroka u Španjolsku, prenosi Telegraf.

Španjolski mediji navode da je ta operacija dovela do uhićenja mozgova organizacije čije je sjedište u španjolskoj provinciji Andaluziji, a u toj akciji pali su i piloti helikoptera.

Utvrđeno je da su pilotirali Srbi, a da se u grupi od 18 uhićenih nalaze osumnjičeni različitih nacionalnosti.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

pol
Aktivirana eksplozivna naprava u sarajevskom naselju Dobrinja
21.03.2018

U sarajevskom naselju Dobrinja u ulici Sulejmana Filipovića, općina Novi Grad Sarajevo, bačena je i aktivirana nepoznata eksplozivna naprava.

zatvor
START U POSJETI ŽENSKOM ZATVORU U TUZLI: Razbojništvo sam počinila jer mi je dijete bilo bolesno
18.03.2018

Dvadesetsedmogodišnja S. K. prva ulazi. Pristojna je i smirena. Želi da razgovara, ali da joj se na fotografiji koju ćemo objaviti ne vidi lice. U zatvor je stigla početkom prošlog decembra. Osuđena je na godinu dana zbog nasilja u porodici, tačnije

sar
Dva maloljetnika lakše povrijeđena u sinoćnjoj pucnjavi u centru Sarajeva
16.03.2018

Naime, u četvrtak u 18.50 sati obaviještena je Druga policijska uprava (PU) da je u ulici Maršala Tita, općina Centar, došlo do upotrebe vatrenog oružja.

SBF