Brinemo za okoliš
tur

Na Sajmu turizma u Beogradu predstavljena turistička ponuda Hercegovine

23.02.2018
BEOGRAD, 23. feb 2018

Na 40. međunarodnom sajmu turizma, koji se održava od 22. do 25. veljače u Beogradu, svoju turističku ponudu, kulturu, običaje, vina, specijalitete i ostale proizvode koji privlače turiste, predstavlja blizu 1200 izlagača iz 56 zemalja, a među njima je i Bosna i Hercegovima.

Na ovogodišnjem sajmu BiH je predstavljena na zajedničkom štandu, koji uz turističke zajednice iz BiH, okuplja i nekoliko reprezentativnih turističkih agencija iz BiH.

Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), zajedno je s turističkim agencijama iz Hercegovine, predstavila je kreativni turistički brand "Hercegovina".

U moderno dizajniranom paviljonu Turističke zajednice HNŽ-a na megaposterima predstavljeni su najinteresantnije destinacije Hercegovine i turistički proizvodi. Na štandu su se okupili i poznati Mostarce sa svih strana svijeta i njihove prijatelje, koji su taj način doprinijeli popularizaciji turističke ponude Hercegovine, priopćeno je iz Turističke zajednice HNŽ-a.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

vranica
Matošević: Za još uspješniju zimsku sezonu treba unaprijediti infrastrukturu
19.03.2018

Upozoreno je da održavanje uglavnom preuzimaju skijaški centri, što im stvara velike financijske izdatke, pa na taj način umanjuju mogućnosti daljnjih ulaganja u modernu skijašku infrastrukturu.

baden
Tuzlanski aerodrom u junu uvodi let za Baden
16.03.2018

Redovna linija na relaciji Tuzla-Baden, Baden-Tuzla bit će uspostavljena dva puta sedmično, ponedjeljkom i petkom.

ex
Svilanović: Tolerantni, napredni ljudi su budućnost ovog regiona
16.03.2018

Priča mog djetinjstva, nekada davno, je priča o povezanosti ljudi, razumijevanju i poštovanju.

SBF