Brinemo za okoliš
agr

Agrokor potvrdio: Ramljak podnio neopozivu ostavku

21.02.2018
ZAGREB, 21. feb 2018

Izvanredni povjerenik Agrokora Ante Ramljak podnio je neopozivu ostavku predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću, potvrđeno je danas iz Agrokora.

Ramljak je ostavku podnio jučer predsedniku Vlade Republike Hrvatske, navodi se u priopćenju.

Obrazlažući svoj potez Ramljak je naveo da podnosi ostavku kako on osobno ne bi postao prepreka postizanju nagodbe.

-Zajedno sa suradnicima i zaposlenicima Agrokora stabilizirao sam poslovanje, očuvali smo zaposlenost, spriječili propast dobavljača i stvorili preduvjete da sada vjerovnici mogu i trebaju ispregovarati nagodbu do kraja. Nažalost, neizvjesnost koja je bila stvorena vezano uz moj ostanak na mjestu izvanrednog povjerenika snažno radi protiv ovog procesa – objasnio je Ramljak razlog podnošenja ostavke.

Vjerovnicima i zaposlenicima Agrokora, koji su jedini bitni i zbog kojih postoji postupak izvanredne uprave, naveo je Ramljak, zahvaljujem na povjerenju i potpori.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

vl
Srbija za Tursku ključna zemlja regije
20.03.2018

Brnabić je podsjetila kako je od posebnog značaja bio posjet turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana Srbiji, kada je potpisan veliki broj međudržavnih sporazuma.

pismo
Komisija: Slovenija predala pismo s prijedlogom tužbe protiv Hrvatske
16.03.2018

Europska komisija u petak je potvrdila da je primila pismo slovenske vlade s prijedlogom pokretanja tužbe protiv Hrvatske zbog nepoštivanja arbitražne odluke o granici.

to
Sud ponovno blokirao Todorićevu imovinu
15.03.2018

Todorić nedostupan i ignorira postupak

SBF