Brinemo za okoliš
bj

Međunarodno skijaško takmičenja menadžera - ETI CUP 2018 na Bjelašnici

09.02.2018
SARAJEVO, 9. feb 2018

Marketing agencije B40 sutra na Bjelašnici organizira 13. međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - ETI CUP 2018.

Organizatori očekuju učešće više od 60 menadžera i menadžerki.

Na progamu će biti  dvije veleslalomske vožnje. Prva počinje u 10.00 sati, a druga u 12.00 sati.  Nakon druge trke, bit će upriličeno proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

Takmičenje se boduje u tri kategorije: menadžerke; menadžeri do 50 godina; menadžeri preko 50 godina. Nagrade za najbolje mendžere skijaše obezbijedili su Sol Azur, Poli, Laško, Axe i Eti.

Za najmlađe, dječija sportska škola Proacademia organizovat će igre na snijegu. 

Takmičenje će se ove godine održati zahvaljajući podršci prijatelja tog projekta: Eti, Poli, Axe, Laško, RailCargo Logistics, Verso, KontoUp, Sol Azur, Deloitte, Knap Studio, Apartmani Štini do, i Bar & Restaurant Staza.

Istog dana, turistička zajednica Kantona Sarajevo u saradnji s partnerom projekta ZOI '84, organizuje događaj "Sječanja žive zauvijek, Sarajevo olimpijski grad". Grupa "Bombaj štampa" pobrinut će se za muzički dio programa, a na radost skijaša noćno skijanje bit će upriličeno u atmosferi koja asocira na vrijeme održavanja Zimskih olimpijskih igara Sarajevo '84, saopćeno je iz Marketing agencije B40. 


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

bj
Sutra studentski pohod na Bjelašnicu
16.02.2018

Ove godine je planirana podrška u čast održavanja Olimpijskih igara i kao podrška EYOF 2019 kroz aktivost kreiranja velikih ljudskih olimpijskih krugova na lokaciji Babin Do.

jah
Nagrađen milioniti skijaš na Jahorini
15.02.2018

Olimpijski centar Jahorina dodijelio je nagradu milionitom skijašu, a to je ski pass za 10 dana koji se može iskoristiti do kraja sezone.

bj
Ski kup 'Srebrena lisica' ovog vikenda na Bjelašnici
15.02.2018

Skijaški klub Bjelašnica ovog vikenda na olimpijskoj Bjelašnici organizirat će 11. kup "Srebrena lisica", koji se nalazi u zvaničnom kalendaru takmičenja u alpskom skijanju Skijaškog saveza Bosne i Hercegovine.