Brinemo za okoliš
ja

Rekordna posjećenost na Jahorini, skijalo više od 10.000 skijaša i bordera

29.01.2018

JAHORINA, 29. jan 2018

U Olimpijskom centru Jahorina prošlog vikenda zabilježena je rekordna posjećenost, kada je tokom samo dva dana skijalo više od 10.000 skijaša i bordera.

Pored odlično uređenih staza i proširene usluge koju nudi OC Jahorina, sve goste poslužilo je i fenomenalno sunčano vrijeme, pružajući im kompletan ugođaj tokom boravka na planini. Izuzetno interesovanje pokazali su i početnici za nove ski poligone, čiji sadržaji su dodatno prošireni sa novim zabavnim elementima, saopćeno je danas iz OC Jahorina. 

Na skijalištu Jahorina, posjetiocima i borderima trenutno su na raspolaganju svih sedam instalacija, 35 kilometara alpskih staza i dva poligona za obuku.

Pored odlične ponude, svi gosti uživat će u savršenim sunčanim uslovima za skijanje do četvrtka, nakon čega se očekuje da novi snijeg zabijeli stazama Jahorine, navode iz OC Jahorina. 


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

bj
Sutra studentski pohod na Bjelašnicu
16.02.2018

Ove godine je planirana podrška u čast održavanja Olimpijskih igara i kao podrška EYOF 2019 kroz aktivost kreiranja velikih ljudskih olimpijskih krugova na lokaciji Babin Do.

jah
Nagrađen milioniti skijaš na Jahorini
15.02.2018

Olimpijski centar Jahorina dodijelio je nagradu milionitom skijašu, a to je ski pass za 10 dana koji se može iskoristiti do kraja sezone.

bj
Ski kup 'Srebrena lisica' ovog vikenda na Bjelašnici
15.02.2018

Skijaški klub Bjelašnica ovog vikenda na olimpijskoj Bjelašnici organizirat će 11. kup "Srebrena lisica", koji se nalazi u zvaničnom kalendaru takmičenja u alpskom skijanju Skijaškog saveza Bosne i Hercegovine.