Brinemo za okoliš
dav

Vučić i Thaci razgovarali o nastavku dijaloga i rješavanju problema

25.01.2018
BEOGRAD, 25. jan 2018

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić susreo se u Davosu s predsjednikom Kosova Hashimom Thacijem s kojim je razgovarao o nastavku dijaloga i rješavanju problema.

Vučić je ukazao na važnost razgovara i razmišljanja o budućnosti srpskog i albanskog naroda. 

- Ja sam bezbroj puta rekao kako situacija u kojoj se mi i Priština dogovaramo, mora da bude takva da i jedni i drugi budemo pomalo nezadovoljni i ljuti. Ako netko misli da može da dobije sve, a da drugi ne dobiju ništa, mislim da je to pogrešan put i da on nikada neće dovesti ni do kakvog rešenja – kazao je Vučić za RTS. 

Ustvrdio je kako ne razumije zašto je kosovska strana prihvatila samo razmjenu informacija kada je u pitanju istraga ubojstva Olivera Ivanovića, no da se nada "kako će oni pronaći njegove ubojice". 

 Aleksandar Vučić se na marginama foruma u Davosu sastao i s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem. NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

nlb
Slovenska vlada spremna zaštititi NLB od ovrha zbog stare devizne štednje
22.02.2018

U slučaju ovršnih postupaka na temelju presuda sudova u Hrvatskoj, u opasnost od ovrhe došli bi i računi NLB-a preko kojih posluju slovenska poduzeća, navodi Slovenski radio.

cg
Crnogorska policija identificirala napadača na američko veleposlanstvo
22.02.2018

Riječ je o Daliboru Jaukoviću (43), koji je živio u Podgorici, a rođen je u Kraljevu (Srbija), prenose mediji.

pol
Policija radi na identifikaciji napadača na Veleposlanstvo SAD-a
22.02.2018

Kako je priopćeno iz Uprave policije MUP-a Crne Gore, dežurnoj službi podgoričke policije, sinoć je oko polnoći, prijavljeno da se u dijelu grada preko Morače, u blizini Sportskog centra, čula eksplozija.

SBF