Apoteke Sarajevo
karlo

U naletu vlaka u Karlovcu smrtno stradao muškarac

12.01.2018

KARLOVAC, 12. jan 2018

U naletu vlaka u Karlovcu u petak ujutro smrtno je stradao muškarac, a zbog očevida i kvara na električnoj kontaktnoj mreži, uzrokovanom nesrećom, u prekidu je do 8,30 sati bio sav željeznički promet, izvijestila je karlovačka policija.

Putnički vlak koji je vozio na relaciji Duga Resa -Zagreb, naletio je na muškarca oko 6,10 sati na željezničkoj pruzi u Karlovcu na dijelu paralelnom s brzom cestom, nedaleko tržnice.

 Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard rekla je Hini da je riječ o odraslom muškarcu čiji identitet još nije poznat. U tijeku je istraga o uzrocima i okolnostima nesreće te utvrđivanje identiteta smrtno stradalog muškarca.

Željeznički promet bio je u zastoju do 8,30 sati jer su stručne ekipe za otklanjanje kvara radile na popravljanju električne kontakne mreže.

 


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

sud
Produžen pritvor šestorici Splićana zbog tučnjave na stadionu u Beogradu
16.01.2018

Šestorici hrvatskih državljana koji su sudjelovali u tučnjavi na utakmici Partizan - Crvena zvezda u prosincu prošle godine Viši sud u Beogradu produžio je pritvor za još jedan mjesec.

sk
Skopski bulevar dobiva ime po Esmi Redžepovoj
15.01.2018

Esma Redžepova Teodosijevska nazvana je kraljicom romske glazbe i po izvođenju te glazbe bila je poznata u svjetskim razmjerima, a od 2013. godine nosila je i titulu nacionalnog umjetnika Makedonije.

av
Grom udario u avion Croatia Airlinesa
15.01.2018