Brinemo za okoliš
face

FACEBOOK TESTIRA OPCIJU PRIVATNIH KOMENTARA

28.12.2017
Najpopularnija svjetska društvena mreža Facebook započela je sa testiranjem nove opcije. 

Riječ je o opciji koja se tiče boljeg upravljanja privatnošću korisnika i koja će korisnicima omogućiti da odaberu ko će smjeti da vidi njihov odgovor na određeni post. 

Prilikom pisanja posta, odnosno u meniju gdje se sastavlja odgovor na određeni post, pojavit će se ikona katanca. Klikom na nju korisniku će se ponuditi četiri različite opcije za vidljivost njihova odgovora na post. 

Prva opcija omogućava da post vide samo prijatelji komentatora i vlasnik posta koji je korisnik komentarisao, putem druge opcije odgovor na post će vidjeti samo komentatorovi prijatelji, putem treće samo vlasnik posta i komentator, a putem zadnje odgovor na post će moći da vide svi korisnici fejsbuka.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

ce
Kemijska sredstva djeluju poput cigareta, ali samo za žene
19.02.2018

Čišćenje doma je loše za pluća jednako koliko i potrošena kutija cigareta dnevno, zaključak je znanstvenika sa Sveučilišta Bergen u Norveškoj.

cc
MLadi Eniz Vuković iz Gradačca kreirao novu društvenu mrežu svjetskog nivoa
16.02.2018

Link društvene mreže: closenger.com/download.

od
Kemikalije u odjeći i namještaju utječu na tjelesnu masu
16.02.2018

Kemijski spojevi prisutni u nizu svakodnevno korištenih predmeta mogu otežati pokušaje smanjenja tjelesne mase, sugeriraju nalazi znanstvenika s Harvarda (SAD).

SBF