Brinemo za okoliš
grijalica

KO ĆE BITI KRIV KADA PLANE BH.ZASTAVA U PARLAMENTU FBiH ?

19.12.2017
d.n. 

Zapaljiva atmosfera danas je vladala na  sjednici Parlamenta Federacije BiH.  Poslanik Nermin Nikšić postavio je pitanje FMUP-u o nezakonitom prisluškivanju tri telefonska broja. Onda je resorni ministar Aljoša Čampara kazao da onaj ko je stavio te brojeve na listu treba odgovarati. 

Zatim su zastupnici HDZ-a BiH u Parlamentu Federacije napustili zasjedanje nakon što je na dnevni red uvršten Zaključak SDP-a o brisanju etničkih prefiksa iz naziva javnih preduzeća. 

Riječ zakuhavanje  više puta  je bila u upotrebi . 

No ,našem oku nije promaklo još nešto ! 

Vratite se na početak ovog teksta i ponovo pogledajte  fotografiju sa današnje sjednice Parlamenta Federacije BiH ! Uočavate  li nešto što ne pripada ovoj slici ? Nešto vam bode oči ? 

Ako niste uspjeli , pomoći ćemo vam.

Pogledajte gdje je grijalica , pogledajte gdje je državna zastava !!! Nije montaža, (više puta sam provjeravao) platno zastave nalazi se tik uz grijalicu.

 Sada nije ni važno kome je,  u današnjoj  "zakuhanoj" atmosferi  bilo hladno (mada se cijela zgrada grije),  važno je ko će biti kriv kada plane , prvo zastava, a onda ... A malo joj fali !!! Ko će biti kriv ?
 
Drugo je pitanje : POSTOJI LI PARLAMENT U SVIJETI KOJI SE GRIJE NA GRIJALICU OD  30 KM ??? Mislim !? Stvarno !?NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

dino
33 PITANJA - Dino Šaran: RECI BABA ĐE SU PARTIZANI !
17.02.2018

Kultni sarajevski bend Letu štuke nakon duže pauze nedavno je predstavio novi singl „Bože zdravlja“, koji već ima 100 hiljada pregleda na YouTubeu. Ovo je prvi singl koji najavljuje album koji je već završen

senad
AVDIĆ: O mom trošku, u ime PLBiH, Muslimović je obilazio bošnjačke oficire u JNA (III)
07.02.2018

Početkom februara 1992. zamolio me je da mu osiguram automobil jer je želio otputovati u Mostar da bi na licu mjesta vidio prilike u Mostaru. Po povratku nije otkrivao detalje o posjeti Hercegovini, ponavljao je sto puta ispričane frazetine o ....

februarske demonstracije 2014 2
Vlast ignorancijom ubila bunt
07.02.2018

Godišnjica najvećih protesta u BiH od nezavisnosti države - kada će ljudi u BiH shvatiti da su gladni stomaci i bolesna djeca samo gladni stomaci i bolesna djeca i da među njima nema razlike ukoliko su Srbi, Bošnjaci ili Hrvati ili ostali.