Apoteke Sarajevo
co

Večeras otvorenje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa

06.12.2017
SARAJEVO, 6. dec 2017

Paljenjem lampica na bogato ukrašenoj jelki u parku Hastahana, "Parku prof. dr. Nijaza Durakovića", na Marijin Dvoru predstavnici organizatora, Kantona Sarajevo, Grada Sarajevo i Općine Centar večeras će u 19.00 sati simbolično otvoriti sedmi po redu Coca-Cola Sarajevo Holiday Market.

Naime, najveseliji sarajevski zimski događaj Coca-Cola Sarajevo Holiday Market će do 13. januara 2018. godine, biti mjesto gdje će Sarajlije proslaviti sve praznike koji se slave krajem jedne i početkom druge godine.

Coca-Cola Sarajevo Holiday market ponudit će i ove godine bogat sadržaj koji ima cilj upotpuniti prazničnu sezonu i načiniti zimsku bajku u središtu glavnoga grada Bosne i Hercegovine, koja će biti atrakcija za građane i posjetitelje.

Među ponuđenim sadržajima ponovno će biti i ledena ploha gdje je Općina Centar Sarajevo obezbijedila besplatne termine za sve ljubitelje klizanja i to do 11. februara 2018. godine.

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka je nedavno na pres-konferenciji kazao da manifestacija Sarajevo pozicionira na listu evropskih gradova koji imaju jedan ovakav advent.

- Vjerujem da  ćemo iz godine i godinu biti još bolji partneri i da ćemo još bolje sarađivati. Kao što je poznato Grad Sarajevo u saradnji s  Kantonom Sarajevo,  Turističkom zajedncom KS i sve četiri gradske općine  organizuje spektakularni doček Nove godine, koji će trajati tri dana, zato će priča Holiday market upotpuniti našu zimsku čaroliju i ono što pokušavamo napraviti od Grada Sarajeva - kazao je Skaka.    NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

pdp
PDP: Pred pravosuđem BiH do sada nisu odgovarali jedino SNSD-ovci
22.01.2018

Kako je moguće, pitaju iz te stranke, da pred pravosuđem BiH do sada nisu odgovarali jedino SNSD-ovi funkcioneri te kako je moguće da samo u RS-u nema obračuna s kriminalom i korupcijom.

vatr
U Mostaru gorjela 'škoda octavia'; kladionice i dalje na meti razbojnika
22.01.2018

Na lice mjesta izašli su pripadnici Vatrogasne jedinice i policije te je lice mjesta obezbjeđeno radi obavljanja uviđajnih radnji.

sda
SDA: SDP i DF nisu opozicija SDA već interesima penzionera i boraca
22.01.2018

Socijaldemokratskoj partiji BiH i Demokratskoj fronti očigledno ne odgovara stabilnost u Federaciji BiH već svojim potezima uporno prizivaju haos i anarhiju, ocijenila je danas Stranka demokratske akcije (SDA).