Apoteke Sarajevo
ad

Novi Addiko paketi računa za jeftinije, jednostavnije i ugodnije poslovanje

05.12.2017

SARAJEVO, 5. dec 2017

U ponudi Addiko banke od danas su novi paketi računa Start, Srebreni i Zlatni. Zavisno od vrste odabranog paketa, klijenti za jedinstvenu naknadu dobijaju spoj finansijskih proizvoda i usluga u skladu sa njihovim potrebama.

 - Paket Zlatni, kako mu i samo ime govori, donosi niz zaista zlatnih pogodnosti klijentima. Podizanje gotovine bez naknade na bankomatima drugih banaka, besplatni trajni nalozi, putno zdravstveno osiguranje, asistencija na putu, pomoć u kući, veća kamatna stopa na štednju, te osiguranje kupovine, samo su neke od prednosti koje ovaj paket čine izuzetnim - istakla je Belma Sekavić - Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

I ostala dva paketa, po riječima direktorice odjela Upravljanja retail proizvodima u Addiko Bank a.d. Banja Luka Milke Čađo, razvijena su u skladu sa potrebama klijenata i njihovim finansijskim mogućnositma. Ovim paketima klijenti ostvaruju pogodnosti kroz nižu jedinstvenu naknadu, a istovremeno jednim ugovorom ostvaruju mogućnost korištenja niza bankarskih i nebankarskih proizvoda.

Svi paketi korisnicima omogućavaju pogodnost kupovine na rate putem charge kartice, zatim revolving kreditnu karticu, prekoračenje po tekućem računu, internet i mobilno bankarstvo, te osiguranje od nezgode i smrti. Također, sa Addiko debitnim karticama, koje dolaze u okviru paketa, moguće je podizanje gotovine bez naknade u inostranstvu, na svim Addiko bankomatima, saopćeno je iz Addiko banke.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

jab
Rusija obustavlja uvoz jabuka iz BiH zbog pošiljke prepakovanih poljskih jabuka
19.01.2018

Upravu je o tom slučaju jučer obavijestila Ruska federalna služba za fitosanitarni nadzor, a kao zemlja porijekla jabuka u spornoj pošiljki navedena je Poljska.

sa
Otvorene prijave za 'Sarajevo Business Bridge Awards 2018'
19.01.2018

Nagrade SBF-a dobitnicima će biti uručene na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH tokom prvog dana održavanja 9. Sarajevo Business Foruma u prisustvu svjetskih i regionalnih političkih i biznis lidera.

701
Dodijeljeni grantovi za 11 bh. kompanija iz oblasti peradarstva
18.01.2018

Predstavnici Farma II projekta i 11 bh. kompanija iz oblasti peradarstva potpisali su danas u Sarajevu ugovore o dodjeli bespovratnih novčanih sredstava u sektoru peradarstva u ukupnom iznosu od 600.000 KM.