Apoteke Sarajevo
add

Nova poslovnica Addiko banke u Tešnju

30.11.2017
SARAJEVO, 30. nov 2017

Nova poslovnica Addiko banke svečano je otvorena danas u Tešnju. Otvaranjem poslovnice nastavljeno je širenje poslovne mreže Addiko banke i bolje pozicioniranje Banke na lokalnom tržištu.

-Naš izbor je da nastavak širenja Addiko poslovne mreže bude u gradu koji u ekonomskom smislu predstavlja jedan od najpozitivnijih primjera. Željeli smo da budemo dio procesa stvaranja pozitivne poslovne klime -izjavila je Belma Sekavić - Bandić, član Uprave Addiko banke.

Odgovoran pristup lokalnoj zajednici temelj je poslovne strategije Addiko banke. U skladu s tim, Banka je prilikom otvaranja poslovnice podržala aktivnosti OŠ 'Huso Hodžić' Tešanj, donacijom finansijskih sredstava za nabavku školskog namještaja i sportske opreme za nastavu tjelesnog odgoja.

Poslovnica je smještena u užoj gradskoj zoni, u neposrednoj blizini Doma kulture, u ulici 1.marta br.3.

Otvaranju su prisutvovali načelnik općine Tešanj Suad Huskić i predstavnici vodećih kompanija sa područja Tešnja, saopćeno je iz Addiko banke.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

jab
Rusija obustavlja uvoz jabuka iz BiH zbog pošiljke prepakovanih poljskih jabuka
19.01.2018

Upravu je o tom slučaju jučer obavijestila Ruska federalna služba za fitosanitarni nadzor, a kao zemlja porijekla jabuka u spornoj pošiljki navedena je Poljska.

sa
Otvorene prijave za 'Sarajevo Business Bridge Awards 2018'
19.01.2018

Nagrade SBF-a dobitnicima će biti uručene na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH tokom prvog dana održavanja 9. Sarajevo Business Foruma u prisustvu svjetskih i regionalnih političkih i biznis lidera.

701
Dodijeljeni grantovi za 11 bh. kompanija iz oblasti peradarstva
18.01.2018

Predstavnici Farma II projekta i 11 bh. kompanija iz oblasti peradarstva potpisali su danas u Sarajevu ugovore o dodjeli bespovratnih novčanih sredstava u sektoru peradarstva u ukupnom iznosu od 600.000 KM.