Apoteke Sarajevo
bank

UniCredit Bank je Banka godine u Bosni i Hercegovini

30.11.2017
30.Nov 2017.

UniCredit Bank je na sinoćnjoj dodjeli u Londonu, po izboru svjetski poznatog magazina The Bankera, ponijela titulu Banke godine u Bosni i Hercegovini. Izbor svjetski poznatog magazina u vlasništvu Financial Timesa jedan je od najznačajnijih događaja u poslovnom svijetu, te predstavlja vrhunsko priznanje za rad i postignuća finansijskih institucija.

„Zahvaljujem se klijentima i zaposlenicima UniCredit Banke.'', izjavio je Dalibor Ćubela, direktor UniCredit Bank Mostar prilikom preuzimanja ove vrijedne nagrade.

Osim, titule za najbolju Banku u Bosni i Hercegovini, ovu titulu osvojile su i članice UniCredit Grupe u Njemačkoj i Rumuniji što je Gianni Franco Papa, generalni direktor UniCredit-a, prokomentarisao:   "Ponosni smo što je Banker odabrao UniCredit kao najbolju banku u Bosni i Hercegovini, Njemačkoj i Rumunjskoj. Ove prestižne nagrade priznanje su za postignuća Grupe i naporan rad ljudi diljem naše organizacije. To ne bi bilo moguće bez opredjeljenja našeg osoblja i lojalnosti naših kupaca, a mi ćemo i dalje neumorno raditi kako bismo osigurali vrhunske proizvode i usluge."

Nagrade Banka godine, koja se već osamnaest godina dodjeljuje najuspješnijim finansijskim institucijama, postavile su mjerilo za industriju i pružaju priliku da se financijske institucije iz cijelog svijeta sastaju i slave svoja postignuća.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

tr
Trump odobrio visoke tarife za uvoznu robu
23.01.2018

Odluka je zasnovana na nalazima Američke komisije za međunarodnu trgovinu da je pojačani uvoz "suštinski uzrok teških šteta domaćim proizvođačima", navodi se u saopćenju.

sar
Šarović naložio hitne mjere povodom zabrane izvoza jabuka
22.01.2018

Taj sistem, naglasio je Šarović u saopćenju, nužno je hitno unaprijediti da bi bio efikasan i da bi slične slučajeve bilo moguće brzo prepoznati, riješiti i sankcionirati.

eu
Rekordno bogatstvo Nijemaca
22.01.2018

Bogatstvo građana Njemačke povećalo se u trećem kvartalu prošle godine 1,2 odsto i sada iznosi 5,78 biliona eura, pokazuju podaci Njemačke savezne banke.