Apoteke Sarajevo
cer

Bivši policajac ubio nekadašnju partnericu pa počinio samoubojstvo - neslužbeno

30.11.2017
ZAGREB, 30.nov 2017

Policija i dalje ne otkriva identitete žene i muškarca čija su mrtva tijela u srijedu navečer pronađena u dvije susjedne ulice na zagrebačkom Črnomercu, no prema neslužbenim informacijama riječ je o bivšem policajcu koji je pištoljem ubio svoju bivšu partnericu, a potom počinio samoubojstvo.

Službeni policijski podaci otkrivaju tek da je u srijedu oko 20.25 sati u Gradišćanskoj ulici pronađena mrtva žena, koja je ubijena iz vatrenog oružja, dok je u susjednoj Ulici baruna Filipovića nešto kasnije, oko 20.40 sati, pronađen mrtav muškarac, također usmrćen vatrenim oružjem.

Prema neslužbenim podacima žrtva ubojstva u Gradišćanskoj ulici je Ana Kurtanjek bivša reprezentativka u sinkroniziranom plivanju, a njezin ubojica Dubravko Šikermeštar.

Hrvatski mediji su objavili kako je bivši policajac koji je usmrtio Anu Kurtanjek, pa sebe, navodno dobio otkaz jer je trgovao informacijama u siječnju 2015. godine dok je vodio kriminalistička istraživanja kao policajac VII. policijske postaje Trešnjevka.

U zagrebačkoj policiji navode da očevid zločina još nije dovršen te da bi više informacija trebalo biti poznato tijekom dana.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

ko
Pitanje Kosova sve glasnije se spominje kao uvjet za članstvo Srbije u EU
23.01.2018

Vučić je naglasio da od sukoba s Albancima "nema koristi i sreće", ostavljajući otvorenim kako će biti riješeno kosovsko pitanje.

cer
Cerarovu vladu ocjenjuje neuspješnom 56,1 posto birača - anketa
22.01.2018

Cerarovu vladu uspješnom smatra 38,6 posto Slovenaca, a neuspješnom 56,1 posto.

nato
Za ulazak Crne Gore u EU gotovo 81 posto građana
18.01.2018

Pozitivan stav prema Europskoj uniji iskazalo je 63,7 posto građana, prenosi RTCG.