Apoteke Sarajevo
uni

Nedostaje vam dopune na računu?

27.11.2017

Uživate razgovarati na telefon i surfati internetom, ali brzo potrošite svoju dopunu? Uvijek vam nedostaje dopune na računu baš kada vam najviše treba? Uz različite troškove, novac za dodatne dopuna tokom mjeseca uvijek se teže pronalazi. Bliže se blagdani i nova godina, a samim tim i mnogi troškovi. Pitanje je kako prikupiti novac, a imati dovoljno dopune za ludu novogodišnju noć kada nas očekuje slanje mnogobrojnih čestitki, poruka i poziva.

 

Imati priliku osvojiti dodatne dopune uštedilo bi novac, a mogli biste bezbrižno smišljati planove za novogodišnju noć. Uz akciju 5 tebi 5 meni, možete osvojiti dopune na svom računu i na računu svojih prijatelja. Registracijom na portal studentm.ba, dobit ćete jedinstveni link koji možete preporučiti svojim prijateljima. Uz svaku preporuku povećavate mogućnost osvajanja dopune. Vaš prijatelj posjetom najbliže poslovnice i aktiviranjem usluge mobilnog bankarstva, osvoja 5 KM dopune za sebe, ali i za vas koji ste mu poslali link. Osvojena dopuna se kumulira tokom sedmice i isplaćuje putem servisa edopuna.ba na vaš račun i račune vaših prijatelja. .

 

Aktivacijom usluga mobilnog bankarstva UniCredit Bank m-ba štedite vrijeme i novac. Svi koji ovu uslugu aktiviraju do 31.12. 2017. godine, moći će je koristiti bez naknada do 31.12.2018. godine. Korištenjem mobilnog bankarstva moguće je ostvariti značajne uštede, jer za plaćanje putem m-ba, naknade su i do 80% niže nego za plaćanje u poslovnicama. Uz 5 tebi 5 meni UniCredit Bank ti štedi vrijeme i pruža mogućnost za još više dogovora i druženja sa društvom.

 NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

sar
Šarović naložio hitne mjere povodom zabrane izvoza jabuka
22.01.2018

Taj sistem, naglasio je Šarović u saopćenju, nužno je hitno unaprijediti da bi bio efikasan i da bi slične slučajeve bilo moguće brzo prepoznati, riješiti i sankcionirati.

eu
Rekordno bogatstvo Nijemaca
22.01.2018

Bogatstvo građana Njemačke povećalo se u trećem kvartalu prošle godine 1,2 odsto i sada iznosi 5,78 biliona eura, pokazuju podaci Njemačke savezne banke.

jab
Rusija obustavlja uvoz jabuka iz BiH zbog pošiljke prepakovanih poljskih jabuka
19.01.2018

Upravu je o tom slučaju jučer obavijestila Ruska federalna služba za fitosanitarni nadzor, a kao zemlja porijekla jabuka u spornoj pošiljki navedena je Poljska.