Apoteke Sarajevo
zim

Promocije turističke ponude Banje Luke u okviru 'Zimzograda'

27.11.2017
BANJA LUKA, 27.nov 2017

Manifestacija „Zimzograd“ bit će održana od 1. decembra ove godine do 2. januara 2018. s ciljem promocije turističke ponude Banje Luke.

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić je naveo je da sve statistike govore o povećanom interesu turista za dolazak u najveći grad RS-a tokom novogodišnjih praznika.

Naglasio je da je „Zimzograd“ jedna od bitnih karika novogodišnje ponude, ističući da je grad, sa svoje strane, ovogodišnju proslavu upotpunio i sa brojnim dodatnim sadržajima, poput trodnevnih koncerata na otvorenom.

-Naš cilj da se ovakvom politikom Banja Luka otvori prema regionu i apsorbuje što je moguće više turista tokom novogodišnjih praznika- kazao je Radojičić novinarima.

Banja Luka će, kaže, za doček Nove godine imati tri dana zabave sa regionalnim zvijezdama, ali da će tu biti i sadržaji za najmlađe i tinejdžere.

I direktor Turističke organizacije Banja Luka (TOBL) Ostoja Barašin izrazio je zadovoljstvo povodom petog „Zimzograda“ i ukazao na značaj i vrijednost te ponude za turiste koji dolaze iz okruženja i Evrope u Banju Luku.

-Ovaj projekt zajedno provode Gradska uprava Banja Luka, TOBL i agencija 'Mint' i dobar je primjer osmišljenog privatno-javnog partnerstva, jer se iz godine u godinu povećava broj posjeta stranih i domaćih turista u našem gradu - naveo je Barašin.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

brez
Zimska tišina u selima iznad rudarske Breze
15.01.2018

Ima u selu svježeg sira, jaja, džemova, a ovim domaćim proizvodima planinari su napunili ruksake.

cev
Na banjalučkom ‘Ćevap festu’ više od 10.000 posjetilaca, pojedeno 8.500 porcija
15.01.2018

Na “Ćevap festu” je učestvovalo šest ćevapdžinica, a svaka od njih je u prosjeku jučer ispekla oko 1.400 porcija ćevapa, iako se, zbog ogromnog interesa, na ćevape čekalo i više od sat vremena.

un
Delić: Turistički klaster Una dobija nove članove
15.01.2018

Osim navedenog u ovoj godini WWF će podržati klaster nizom radionica i treninga u svrhu poboljšanja gastro ponude i poboljšanja načina prezentiranja te ponude.