Apoteke Sarajevo
18

NAJBOLJA FIFA IGRA?

21.11.2017
Prvi utisci o igri FIFA 18 su uglavnom pozitivni, većina kritičara ide dotle da ovo naziva najboljom verzijom igre do sada. Prije svega, zbog realističnosti.

Animacije su precizne, akcije teku brzo i bez zastoja, reakcije igrača na komande su bolje i bez zastoja prelaze u trk dok imaju loptu u nogama. Sa FIFA 18 vratio se solo mod „journey“, prilično poboljšan „karijer“ mod sa brojnim dodacima. Mod „journey“ je neočekivano zabavan.

Dobio je priličan mejkover uz dodatne elemente koji igraču daju mogućnost da igru više personalizuje. Kroz promjene je prošao i „karijer“ mod sa novim opcijama za transfere.

Sada npr. kada traju transferi, dešavaju se u realnom vremenu, pa možete da pregovarate sa drugim menadžerima. Tu je i novi oflajn mod „Squad Battles“ za one koji izbjegavaju onlajn nadmetanje, pa mogu da poboljšaju skor, igrajući protiv ekipe koju predvodi kompjuter.

Jedna od najvećih prednosti FIFA u odnosu na PES je broj licenciranih klubova koje koriste pa ako ste navijač nekog manjeg kluba, imate opciju da igrate sa njim kroz brojna takmičenja.

Prezentacija meča je besprijekorna u stilu T-prenosa, reakcije fudbalera su realne, zapravo tu je mnoštvo suptilnih poboljšanja koja čine da imate utisak da ste na pravom meču.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

krv
BBC: Naučnici korak bliže univerzalnom testu krvi za otkrivanje raka
19.01.2018

- Ovo je sveti gral medicine, da imamo test krvi koji otkriva rak bez drugih procedura poput skeniranja i kolonoskopije - dodao je, ističući da su naučnici vrlo blizu toga, piše BBC.

geo
Zemlju će danas pogoditi geomagnetska oluja, fluktuacije u opskrbi strujom
19.01.2018

Magnetsko polje našeg planeta (Zemlje) danas će pogoditi geomagnetska oluja. Fenomen je to koji može imati utjecaja na elektromreže, avionske linije i satelite te tako prouzročiti zastoj čitavog svijeta, prenose mediji.

cig
Pušači češće moraju na operaciju kralježnice
12.01.2018

Rizik od bolova u donjem dijelu kralježnice pušenje čini većim, a to su bolovi koji bi se trebali sanirati putem operativnog zahvata, sugerira novo švedsko istraživanje.