Apoteke Sarajevo
tur

Predstavljeni novogodišnji programi Budve, Tivta i Herceg Novog

20.11.2017
SARAJEVO, 20. nov 2017

Novogodišnji programi i ponude crnogorskih gradova Budve, Tivta i Herceg Novog predstavljeni su danas u Sarajevu.

Kako je Feni kazala PR Turističke organizacije Budve Tijana Kotarac, posjetioce tog grada očekuje bogat program i zvučna muzička imena tokom četiri dana novogodišnjeg programa.

 - Bez obzira na to što je Budva ljetna turistička destinacija, uspjeli smo se postaviti kao jedna od vodećih turističkih destinacija u regionu i tokom zimskog perioda. Ove godine imamo četiri dana programa osmišljenog za sve generacije – kazala je Kotarac.

Posjetioce Budve 29. decembra zabavljat će 'Hladno pivo' i 'S.A.R.S', 30. decembra Bajaga i Instruktori,  31. decembra nastupit će 'Queen Symphony' i proslavljeni bend 'Bijelo dugme', a 1. januara 'Elemental' i 'Dubioza Kolektiv'.

Kotarac dodaje da je BiH važno turističko tržište za Budvu, jer su građani BiH treći po broju noćenja u tom gradu.

Novogodišnju turističku ponudu Tivta predstavila je Tamara Krstović koja ističe da je taj grad pripremio petnaestodnevni program koji počinje 25. decembra 2017., a završava 7. januara 2018. godine.

- Program počinje božićnim bazarom, a svakog dana posjetioci će moći uživati u muzičkoj večeri. Velika regionalna zvijezda Gibonni nastupit će 31. decembra, dan kasnije pripremljen je koncert Željka Joksimovića, dok 2. januara posjetioci će moći uživati u koncertu Nede Ukraden – kazala je Krstović.

Turističku ponudu Herceg Novog predstavio je Dalibor Vuković koji naglašava da posjetioce i ove godine očekuje bogat novogodišnji program.

- Program počinje 30. decembra dječijom novom godinom, a za novogodišnju noć bend 'Senkina Đeca' i Vlado Georgijev. Prvog dana 2018. godine bit će organizirana rock večer s bendovima 'Sinhro' i 'Van Gogh'. Lokanli bubnjar Dragoljub Đuričić i 'Tropico Band' svoje nastupe će imati 2. januara -  rekao je Vuković.

Dodaje da će za doček Nove godine piće biti besplatno na glavnom trgu, a posjetiocima iz BiH neće biti naplaćena putarina.

NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

vene
Za četiri odreska, prženu ribu i vodu u restoranu u Veneciji račun 1.100 eura
22.01.2018

Gradonačelnik Venecije izrazio je zgražanje nad računom od 1.100 eura za koji četvorica japanskih turista tvrde da su platili za četiri odreska, platu pržene ribe, vodu i uslugu.

bj
Na vrhu Bjelašnice visina snijega preko metar i po
22.01.2018

Temperatura na Bjelašnici Babin do jutros je -7 stepena, na vrhu Bjelašnice -14 stepeni, dok je na Malom polju na Igmanu -7 stepeni.

mim
Hercegnovski 'Karavan mimoze' 25.januara u Banjoj Luci
22.01.2018

U Banjoj Luci će, 25. januara, biti održan „Karavan mimoze“, kojim se najavljuje 49. Praznik mimoze u Herceg Novom.