Apoteke Sarajevo
hr

Vlasti HR točno znaju gde se nalazi Ivica Todorić

07.11.2017
ZAGREB, 7. nov 2017

Hrvatska vlada tačno zna gde se nalazi odbjegli vlasnik Agrokora Ivica Todorić, tvrdi tjednik Nacional i dodaje da je zvanični Zagreb na dvije visoke razine o tome informirao engleske vlasti kako bi ga locirale.

Do tih informacije, navode, došlo se rekonstruiranjem telefonskih brojeva kojima se služi Ivica Todorić kao i članovi njegove obitelji.

Također, ovaj tjednik piše kako im je izvor blizak Anti Todoriću potvrdio da su se krajem prošloga tjedna našli, otac i sin, Ante i Ivica Todorić, a otkrivaju i njegovu londonsku adresu - Hall Road 48.

Tjednik piše i to kako je engleska premijerka Theresa May ključna osoba koja bi u sljedećih nekoliko dana mogla značajno utjecati na prosuđivanje kredibiliteta vlade premijera Andreja Plenkovića izvan granica Hrvatske, ali i uopće.

Za Todorićem je prošlog tjedna raspisan europski nalog za uhićenje, a kada je objavljen da je on sada najtraženiji na spisku Europolica, istog dana se oglasio vlasnik Agrokora i na svom blogu napisao da hrvatske vlasti cijelo vreme znaju njegovu točnu adresu, ali je premijer Andrej Plenković to na neki način demantirao.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

ko
Političar kosovskih Srba Oliver Ivanović ubijen u Kosovskoj Mitrovici
16.01.2018

Sjever Kosovske Mitrovice je pod blokadom jakih policijskih snaga, a kosovski mediji prenose da su na Ivanovića ispaljena četiri metka.

sud
Produžen pritvor šestorici Splićana zbog tučnjave na stadionu u Beogradu
16.01.2018

Šestorici hrvatskih državljana koji su sudjelovali u tučnjavi na utakmici Partizan - Crvena zvezda u prosincu prošle godine Viši sud u Beogradu produžio je pritvor za još jedan mjesec.

sk
Skopski bulevar dobiva ime po Esmi Redžepovoj
15.01.2018

Esma Redžepova Teodosijevska nazvana je kraljicom romske glazbe i po izvođenju te glazbe bila je poznata u svjetskim razmjerima, a od 2013. godine nosila je i titulu nacionalnog umjetnika Makedonije.