Apoteke Sarajevo
dzemo

Seminar ˝Osnove ishrane za tjelesnu transformaciju˝.

31.10.2017
Profesor  Džemal Gekić, dugogodišnji fitness i aerobik trener čija je uža specijalnost ishrana i tjelesne transformacije, a ovoga puta najavljuje svoj seminar o ishrani, pod nazivom ˝Osnove ishrane za tjelesnu transformaciju˝. 


Nakon dugo vremena pripreme i planiranja, napokon je pripremljen moj seminar o ishrani, pod nazivom ˝Osnove ishrane za tjelesnu transformaciju˝. 

Datum seminara je 18.11.2017. i održat će se u BTC gymu na adresi ul. Srđana Aleksića 22, sa početkom u 10h.

Ovaj prvi seminar će biti otvoren za one koji žele da nauče nešto više o ishrani, metodama za postizanje određenih ciljeva u tjelesnoj transformaciji i razbijanje raznih mitova o ishrani koji su danas popularni u medijima.

Seminar je orijentisan na trenere koji žele unaprijediti svoje znanje, studente Fakulteta za sport koji žele da nauče nešto više i aktivne rekreativce koje interesuje data tema, broj mjesta je ograničen i ukoliko je neko zainteresovan može se javiti na ovaj mail za više informacija.

Ovo je prvi u nizu planiranih seminara, tako da ako ste zainteresovani a ne možete stići, bit će još prilika.

Link za seminar na facebooku ---------->  Osnove ishrane za tjelesnu transformaciju

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, stojim na raspolaganju.

Vaš trener
Džemo


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

mg
Kako se vratiti u formu nakon praznika?
16.01.2018

Ako ste umorni nakon praznika, magnezij će vas „vratiti u život“

vr
Dežure domova zdravlja u Kantonu Sarajevo
29.12.2017

Javna ustanova Dom zdravlja Kantona Sarajevo, po već ustaljenom rasporedu, organizovat će dežure za vrijeme novogodišnjih praznika.

zaga
Zagađenje zraka ostavlja dugoročne posljedice naročito na hronične bolesnike
26.12.2017

Upozoravaju da su zbog aerozagađenja unutrašnjeg i vanjskog okoliša najugroženija djeca do pet godina starosti, osobe starije od 60 godina, hronični plućni i srčani bolesnici.