Brinemo za okoliš
dzemo

Seminar ˝Osnove ishrane za tjelesnu transformaciju˝.

31.10.2017
Profesor  Džemal Gekić, dugogodišnji fitness i aerobik trener čija je uža specijalnost ishrana i tjelesne transformacije, a ovoga puta najavljuje svoj seminar o ishrani, pod nazivom ˝Osnove ishrane za tjelesnu transformaciju˝. 


Nakon dugo vremena pripreme i planiranja, napokon je pripremljen moj seminar o ishrani, pod nazivom ˝Osnove ishrane za tjelesnu transformaciju˝. 

Datum seminara je 18.11.2017. i održat će se u BTC gymu na adresi ul. Srđana Aleksića 22, sa početkom u 10h.

Ovaj prvi seminar će biti otvoren za one koji žele da nauče nešto više o ishrani, metodama za postizanje određenih ciljeva u tjelesnoj transformaciji i razbijanje raznih mitova o ishrani koji su danas popularni u medijima.

Seminar je orijentisan na trenere koji žele unaprijediti svoje znanje, studente Fakulteta za sport koji žele da nauče nešto više i aktivne rekreativce koje interesuje data tema, broj mjesta je ograničen i ukoliko je neko zainteresovan može se javiti na ovaj mail za više informacija.

Ovo je prvi u nizu planiranih seminara, tako da ako ste zainteresovani a ne možete stići, bit će još prilika.

Link za seminar na facebooku ---------->  Osnove ishrane za tjelesnu transformaciju

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, stojim na raspolaganju.

Vaš trener
Džemo


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

ap
Nabavkom nove opreme KCUS iskoračio u budućnost
21.03.2018

Klinici za nuklearnu medicinu Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo (KCUS) u aprilu će biti isporučen najsuvremeniji SPECT - CT aparat, donacija Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA).

who
Pandža: Pretilost globalni problem koji sve više pogađa djecu
21.03.2018

Kasnije, odrastanjem dijete crpi navike zdrave prehrane od svojih roditelja.

čerkez
Vakcinisanje je jedan od najboljih načina kojim roditelji mogu zaštititi djecu od potencijalno opasnih zaraznih bolesti
16.03.2018

U proteklom periodu je kod nas i u regionu je zabilježeno nekoliko smrtnih slučajeva zbog komplikacija od morbila, uključujući i kod djece. Analiza provođenja programa imunizacije i izvještaji koje pravi Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH ukazu

SBF