Apoteke Sarajevo
erekcija

Vinkovci: Rekordna zapljena preparata za seksualnu potenciju namjenjenih tržištu EU

26.10.2017
 Kako prenosi Glas Slavonije, danas je vinkovačka policija zaplijenila veliku  količinu medicinskih preparata za liječenje erektilne disfunkcije, ukupno 28.617 komada. To je do sada u Hrvatskoj naveća zabilježena zapljena ovih preparata. 

 Lijekovi,  koji su pronađeni u dva automobila, osječkih i njemačkih registracija zaustavljenih  kod Vinkovaca, proizvedeni su  izvan Europske unije te nemaju odobrenje za distribuciju hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode. Vrijednost zaplijenjenih lijekova je oko 800.000 kuna( nešto više od 20 hiljada KM).

Lijekovi za liječenje erektilne disfunkcije bili su namijenjeni tržištu na području Hrvatske i drugih država Europske unije.NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

mar
Hrvat uhićen s 20 kilograma marihuane na izlazu iz Srbije
11.01.2018

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz kaznenu prijavu, biti priveden u Više javno tužiteljstvo u Sremskoj Mitrovici, objavio je MUP Srbije na svojim internetskim stranicama.

mos
Opljačkan poštar koji je nosio penzije
09.01.2018

Upoznati je krim. policija i nadležni tužilac te su preduzete sve potrebne mjere, saopćeno je iz kantonalnog MUP-a.

pol
Policija u Italiji i Njemačkoj uhapsila 200 pripadnika mafije
09.01.2018

Dvjestotinjak pripadnika italijanskih najzloglasnijih mafijaških grupa uhapšeno je u operaciji u Italiji i Njemačkoj, saopćila je policija u utorak.