Apoteke Sarajevo
pol

Tužilaštvu predali trojicu napadača na policajce

19.10.2017
TUZLA, 19. okt 2017

Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Kantonalnom tužilaštvu u Tuzli predate su na dalje postupanje tri mlađe muške osobe iz Teočaka koje se sumnjiče za napad na policijsku patrolu.

Kako je danas saopćeno u MUP-u TK, privedene su tri osobe istih inicijala J.S. u dobi od 24, 22 i 21. godine, koje su nakon policijske obrade od službenika PU Kalesija i PS Teočak predate resornom tužitelju zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo napada na ovlašćeno službeno lice u vršenju poslova sigurnosti.

Navedeno krivično djelo počinjeno je 17. oktobra u Teočaku nad dva službenika policije tokom obavljanja njihovih redovnih poslova i zadataka, rečeno je Feni.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

mar
Hrvat uhićen s 20 kilograma marihuane na izlazu iz Srbije
11.01.2018

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz kaznenu prijavu, biti priveden u Više javno tužiteljstvo u Sremskoj Mitrovici, objavio je MUP Srbije na svojim internetskim stranicama.

mos
Opljačkan poštar koji je nosio penzije
09.01.2018

Upoznati je krim. policija i nadležni tužilac te su preduzete sve potrebne mjere, saopćeno je iz kantonalnog MUP-a.

pol
Policija u Italiji i Njemačkoj uhapsila 200 pripadnika mafije
09.01.2018

Dvjestotinjak pripadnika italijanskih najzloglasnijih mafijaških grupa uhapšeno je u operaciji u Italiji i Njemačkoj, saopćila je policija u utorak.