Apoteke Sarajevo
paradox

Veliki broj zainteresovanih na Facebook marketing edukaciji agencije Paradox

26.09.2017
   Internet je promijenio svijet u svakom smislu, te je imao veliki uticaj na marketinšku industriju. Preduzeća su se počela suočavati sa novim načinima preciznog i personalizovanog oglašavanja. Ukoliko imate vlastiti biznis, fejsbuk marketing je došao „pod moranje“. Od 2010. godine broj oglasa na fejsbuku porastao je za čak 680%, a kako vrijeme prolazi oglašavanje na najvećoj društvenoj mreži postaje sve popularnije i u BiH. Prema statističkim podacima broj korisnika fejsbuka u BiH iznosi oko 1,5 miliona. Sasvim je sigurno da će ovaj vid oglašavanja igrati veliku ulogu u pronalasku potencijalnih kupaca, u jačanju brenda i učvršćivanju pozicije kompanije na tržištu.

        „Paradox“ je sarajevska marketinška agencija specijalizovana za digitalni marketing te, pored saradnje sa klijentima, vrši edukacije na aktuelne teme u digitalnom marketingu. Ovaj put je 40 polaznika učilo o naprednim načinima oglašavanja na fejsbuku.

 Prisutni su bili oduševljeni stečenim znanjem:

paradox 2.jpg


Predavač, ujedno i osnivač Paradoxa, Faris Biogradlić, ističe kako je digitalni marketing i oglašavanje na fejsbuku zanimljivo upravo iz razloga što svaki fening marketinškog budžeta možemo pratiti i iskoristiti na najbolji mogući način. Ovaj vid oglašavanja nam pomaže da ciljano dođemo do svih onih koji su najvažniji za naše uspješno poslovanje, te na taj način unaprijedimo poslovanje.


faris.jpg

 Paradox namjerava i u budućnosti nastaviti s održavanjem seminara i različitih edukacija. Više o njihovom radu možete pročitati na web-stranici: https://paradox.ba.

 

  


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

krv
BBC: Naučnici korak bliže univerzalnom testu krvi za otkrivanje raka
19.01.2018

- Ovo je sveti gral medicine, da imamo test krvi koji otkriva rak bez drugih procedura poput skeniranja i kolonoskopije - dodao je, ističući da su naučnici vrlo blizu toga, piše BBC.

geo
Zemlju će danas pogoditi geomagnetska oluja, fluktuacije u opskrbi strujom
19.01.2018

Magnetsko polje našeg planeta (Zemlje) danas će pogoditi geomagnetska oluja. Fenomen je to koji može imati utjecaja na elektromreže, avionske linije i satelite te tako prouzročiti zastoj čitavog svijeta, prenose mediji.

cig
Pušači češće moraju na operaciju kralježnice
12.01.2018

Rizik od bolova u donjem dijelu kralježnice pušenje čini većim, a to su bolovi koji bi se trebali sanirati putem operativnog zahvata, sugerira novo švedsko istraživanje.