Raiffeisen
um

ŠTA ELONA MUSKA PLAŠI VIŠE OD SJEVERNE KOREJE?

13.09.2017
Ruski predsjednik Vladimir Putin oglasio se izjavom u kojoj navodi kako je umjetna inteligencija budućnost ne samo Rusije već čitavog čovječanstva. 

„Dolazi s ogromnim prilikama, ali i teško predvidivim prijetnjama. Tko god postane predvodnikom u ovom području postat će vladarem svijeta“, naveo je Putin.

Tu je izjavu komentirao poduzetnik Elon Musk, koji je odaslao tvit u kojem kaže: „Smatram kako će utrka za nadmoć na području umjetne inteligencije na nacionalnoj razini najvjerojatnije izazvati Treći svjetski rat.“NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

18
NAJBOLJA FIFA IGRA?
21.11.2017

Prvi utisci o igri FIFA 18 su uglavnom pozitivni, većina kritičara ide dotle da ovo naziva najboljom verzijom igre do sada. Prije svega, zbog realističnosti.

pirat
PIRATSKE STRANICE PRIHODUJU 111 MILIONA DOLARA
21.11.2017

Istraživanje spekuliše o prihodima koje su spomenute piratske stranice navodno izgubile zbog djelovanja antipiratskih organizacija, posebno TAG-a.

ius
IUT: Prepoznatljiv i priznat u međunarodnom obrazovnom prostoru
20.11.2017

Od osnivanja do danas, na fakultetima IUT-a je diplomirao, magistrirao i doktorirao 3.291 student od kojih će mnogi postati poznati i uvaženi stručnjaci. Danas se na Univerzitetu obrazuje oko 3.200 studenata.