Raiffeisen
net

POSLODAVAC VAM ČITA MAIL?

12.09.2017

Europski sud za ljudska prava u Strasbourgu odlučio je kako poslodavci moraju obavijestiti zaposlenike ukoliko prate njihovu službenu e-mail prepisku i komunikacije. 

Konačna presuda ishod je dugotrajne parnice koju je pokrenuo Bogdan Bărbulescu zbog otkaza kojeg je dobio radi načina na koji je koristio sustav za razmjenu poruka na poslu. 

Tom je rumunjskom inženjeru prije deset godina dat otkaz nakon što mu je poslodavac pokazao ispise njegovog brbljanja s obitelji dok je bio na poslu. 

Europski sud stao je na njegovu stranu, uz obrazloženje kako je poslodavac prekršio Bărbulescuovo pravo na privatnost time što ga nije obavijestio prije no što je počeo nadzirati njegovu komunikaciju. NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

18
NAJBOLJA FIFA IGRA?
21.11.2017

Prvi utisci o igri FIFA 18 su uglavnom pozitivni, većina kritičara ide dotle da ovo naziva najboljom verzijom igre do sada. Prije svega, zbog realističnosti.

pirat
PIRATSKE STRANICE PRIHODUJU 111 MILIONA DOLARA
21.11.2017

Istraživanje spekuliše o prihodima koje su spomenute piratske stranice navodno izgubile zbog djelovanja antipiratskih organizacija, posebno TAG-a.

ius
IUT: Prepoznatljiv i priznat u međunarodnom obrazovnom prostoru
20.11.2017

Od osnivanja do danas, na fakultetima IUT-a je diplomirao, magistrirao i doktorirao 3.291 student od kojih će mnogi postati poznati i uvaženi stručnjaci. Danas se na Univerzitetu obrazuje oko 3.200 studenata.