Apoteke Sarajevo
plasma

Peti dan SFF-a započeo Festivalskim Plazma doručkom

15.08.2017

Sarajevo, 15. Avgust (z.č)

Za sve novinare i posjetioce Sarajevo film festivala kompanija Bambi je jutros, drugu godinu zaredom ispred Narodnog pozorišta, organizovala doručak sa Plazma slasticama.

Brend Plazma i ove godine s ponosom podržava kulturne događaje i učestvuje u unapređenju umjetnosti, ove godine bio je Srebrni sponzor Sarajevo Film Festivala.

-Tradicionalno i ovoga jutra na SFF-u imamo Plazma doručak. Sa nama je i ove godine čuveni bh kuhar Nihad Mameledžija koji je spremio neke zanimljive slane i slatke poslatice od Plazme. Drago nam je da je ovako veliki broj ljudi došao da proba sve ove đakonije. Nama je veliko zadovoljstvo što smo drugu godinu zaredom dio SFF-a i nastavićemo da podržavamo jednu ovako značajnu manifestaciju za cijeli region -  rekao je Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću kompanije Bambi.

Domaćini Plazma VIP koktela bili su predstavnici kompanije Bambi i organizatori Sarajevo Film FestivalaNAJNOVIJE IZ RUBRIKE

milenijalci
Evo kakve su prehrambene navike „milenijalaca“
11.01.2018

Zbog užurbanog načina života rođeni u periodu 1980-1996, nisu naučili kuhati, jedu sve više gotove hrane, ali jedu voća podjednako kao njihovi predci.

aligator
Fascinantno: Kako su aligatori preživjeli u zaleđenom jezeru?
10.01.2018

Aligatori u Sjevernoj Karolini preživjeli su prošlosedmični nezabilježeni hladni val i niske temperature tako što su vrhom njuške probili led na površini i tako sami sebi omogićili disanje u zamrznutom jezeru.

kino
Najslabija posjeta u američkim kinima u posljednje dvije decenije
09.01.2018

Prošla godina je bila najlošija po broju prodanih kino ulaznica u protekle 22 godine, a kao glavni krivci su označeni Netflix, Amazon i druge streaming platforme.