Apoteke Sarajevo
bh putovanja

Portal bhputovanja.ba i na engleskom jeziku

07.08.2017
SARAJEVO, 7. aug. 2017

- Na ovaj način želimo doprijeti do svakog potencijalnog posjetioca iz bilo koje destinacije u svijetu, upoznati ga sa ljepotama Bosne i Hercegovine, savjetovati i  navesti ga da dođe i posjeti našu zemlju. Ovim portalom na engleskom jeziku  želimo da  doprinosimo promociji naše zemlje u svijetu kao atraktivne i zanimljive turističke destinacije - poručuju iz Redakcije bhputovanja.ba.

U saopćenju se navodi da web portal bhputovanja.ba postoji skoro dvije godine a prvenstvena namjena mu je bila da građane Bosne i Hercegovine upozna s ljepotama vlastite zemlje te ih navede na posjetu predloženim destinacijama, a čime bi se doprinjelo promociji i razvoju tz. unutrašnjeg turizma.  

Kroz sadržaj koji nudi, taj portal se na potpuno nov i drugačiji način, bavi promocijom prirodnih i turističkih potencijala Bosne i Hercegovine ali i promocijom bh. građana, pojedinaca, entuzijasta, kulturnih, historijskih i gastronomskih vrijednosti BiH.

Osim toga , www.bhputovanja.ba jedan je od rijetkih web portala koji svakodnevno promoviše značaj zaštite okoliša, nudi savjete  i obrađuje različite teme iz ove oblasti. Također,  onima koji imaju namjeru da putuje nudi i korisne savjete uz pomoć kojih mogu saznati  kako,između ostalog,  uštedjeti i novac i vrijeme. Tu su, naravno, i rubrike vezane za različite svjetske destinacije.

- Prijedlažemo da prije svakog planiranja putovanja  posjetite web portal www.bhputovanja.ba . Naše informacije, reportaže, intervjui, priče .... odvešće vas i na one destinacije o kojima vjerovatno do sada niste ništa ni znali - preporučuju iz redakcije tog portala.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

vi
'Sarajevo vino fest' 8. i 9. februara
19.01.2018

Tradicionalna međunarodna manifestacija “Sarajevo vino fest 2018" bit će održana 8. i 9. februara u hotelu Holiday.

brez
Zimska tišina u selima iznad rudarske Breze
15.01.2018

Ima u selu svježeg sira, jaja, džemova, a ovim domaćim proizvodima planinari su napunili ruksake.

cev
Na banjalučkom ‘Ćevap festu’ više od 10.000 posjetilaca, pojedeno 8.500 porcija
15.01.2018

Na “Ćevap festu” je učestvovalo šest ćevapdžinica, a svaka od njih je u prosjeku jučer ispekla oko 1.400 porcija ćevapa, iako se, zbog ogromnog interesa, na ćevape čekalo i više od sat vremena.