Brinemo za okoliš
čibu

Održan sastanak direktora Fonda za zaštitu okoliša FBiH i ministra Ministarstva za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Unsko-sanskog kanton

26.05.2016
Dana 25.5.2016. godine ministar Ministarstva za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Unsko-sanskog kantona, Tahir Nuhić, posjetio je Fond za zaštitu okoliša Federacije BiH, gdje je održan radni sastanak sa v.d. direktora Fonda, Fuadom Čibukčićem.

Ministar Tahir Nuhić upoznao je direktora Fuada Čibukčića sa najznačajnijim aktivnostima i projektima koje provodi Ministarstvo na području Unsko-sanskog kantona, te je poseban naglasak stavljen na implementaciju sredstava iz ekoloških naknada koje se troše na transparentan način i na zadovoljstvo svih strana uključenih u ovaj proces.

S obzirom da je nedavno preuzeo dužnost v.d. direktora Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH, ovo je ujedno bila prilika da direktor Čibukčić upozna ministra Nuhića sa planiranim aktivnostima ove institucije, te da potvrdi svoje prisustvo na obilježavanju Svjetskog dana zaštite okoliša koje organizuje Ministarstvo sa Biotehničkim fakultetom iz Bihaća, a koje će se održati 01. i 02. juna 2016. godine u Bihaću.


NAJNOVIJE IZ RUBRIKE

Trenutno nema dostupnih novosti iz odabrane rubrike.

SBF