Apoteke Sarajevo
naucna misao NOMCENTAR

Nomotehnički centar iz Beograda produžio rok za prijavu radova za zbornik

08.08.2016
Sarajevo, 08.08.2016. godine

(r.s.)


Nomotehnički Centar Beograd pokrenuo je projekat „Nova naučna edukativna misao“ sa sloganom „Innovation…that’s it!“ koji predstavlja zbornik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, ali i istražovača u kom će svi oni  moći objaviti svoj rad uz minimalno sufinansiranje za pdf ili štamapno izdanje Zbornika, saopšteno je iz Nomnotehniočkog centra iz Beograda.

„U potrazi smo za kretivnim temama, a jedini uslov je da iste imaju veze sa inovativnim rešenjima za lokalne probleme u sledećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura. Takođe ukoliko imate vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor vas poziva da nam je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li je možemo objaviti. Poziv za zbornik 3/2016 je produžen i otvoren do 25.08.2016.godine i do tog datuma možete zatražiti Prijavni formular i i dostaviti apstrakt do 250 reči koji upisujete u prijavni formular.Kompletne radove šaljete do 05.septembra 2016.godine“, saopšteno je u pozivu iz NC u Beogradu. Napominju da pravo učešća imaju članovi Nomotehničkog Centra Beograd i druga zainteresovana lica, te da saradnici Centra mogu pomoći oko prevoda radova na engleski jezik.

Iz Centra objašnjavaju da je radove  moguće objaviti u pdf-formatu ili u štampanoj formi, da je objava rada moguća na srpskom  i/ili engleskom jeziku, te da je za prijavu moguć koristiti internet-adresu Zbornika (http://journal.nomcentar.com) ili mobilnu aplikaciju koju je  moguće besplatno preuzeti za Google-play na https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appspotr.id_681091261544794002&hl=en

Dodatne informacije moguće je dobiti na e-mail adrese:  office@nomcentar.com ili  zbornik@nomcentar.comNAJNOVIJE IZ RUBRIKE

sud
Produžen pritvor šestorici Splićana zbog tučnjave na stadionu u Beogradu
16.01.2018

Šestorici hrvatskih državljana koji su sudjelovali u tučnjavi na utakmici Partizan - Crvena zvezda u prosincu prošle godine Viši sud u Beogradu produžio je pritvor za još jedan mjesec.

sk
Skopski bulevar dobiva ime po Esmi Redžepovoj
15.01.2018

Esma Redžepova Teodosijevska nazvana je kraljicom romske glazbe i po izvođenju te glazbe bila je poznata u svjetskim razmjerima, a od 2013. godine nosila je i titulu nacionalnog umjetnika Makedonije.

av
Grom udario u avion Croatia Airlinesa
15.01.2018