Brinemo za okoliš
naucna misao NOMCENTAR

Nomotehnički centar iz Beograda produžio rok za prijavu radova za zbornik

08.08.2016
Sarajevo, 08.08.2016. godine

(r.s.)


Nomotehnički Centar Beograd pokrenuo je projekat „Nova naučna edukativna misao“ sa sloganom „Innovation…that’s it!“ koji predstavlja zbornik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, ali i istražovača u kom će svi oni  moći objaviti svoj rad uz minimalno sufinansiranje za pdf ili štamapno izdanje Zbornika, saopšteno je iz Nomnotehniočkog centra iz Beograda.

„U potrazi smo za kretivnim temama, a jedini uslov je da iste imaju veze sa inovativnim rešenjima za lokalne probleme u sledećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura. Takođe ukoliko imate vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor vas poziva da nam je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li je možemo objaviti. Poziv za zbornik 3/2016 je produžen i otvoren do 25.08.2016.godine i do tog datuma možete zatražiti Prijavni formular i i dostaviti apstrakt do 250 reči koji upisujete u prijavni formular.Kompletne radove šaljete do 05.septembra 2016.godine“, saopšteno je u pozivu iz NC u Beogradu. Napominju da pravo učešća imaju članovi Nomotehničkog Centra Beograd i druga zainteresovana lica, te da saradnici Centra mogu pomoći oko prevoda radova na engleski jezik.

Iz Centra objašnjavaju da je radove  moguće objaviti u pdf-formatu ili u štampanoj formi, da je objava rada moguća na srpskom  i/ili engleskom jeziku, te da je za prijavu moguć koristiti internet-adresu Zbornika (http://journal.nomcentar.com) ili mobilnu aplikaciju koju je  moguće besplatno preuzeti za Google-play na https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appspotr.id_681091261544794002&hl=en

Dodatne informacije moguće je dobiti na e-mail adrese:  office@nomcentar.com ili  zbornik@nomcentar.comNAJNOVIJE IZ RUBRIKE

san
Sanader odbacio krivnju na početku novog suđenja u slučaju Hypo
23.03.2018

Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader u petak je, na početku novog suđenja, ponovio da se ne osjeća krivim za ratno profiterstvo u slučaju Hypo.

ag
Agrokor postigao dogovor sa Sberbankom
22.03.2018

U izjavi novinarima Volk je izjavio da su Sberbank i Agrokor dogovorili određene korake u rješavanju problema te da se ta banka vraća za stol kako bi se postigla nagodba.

vl
Srbija za Tursku ključna zemlja regije
20.03.2018

Brnabić je podsjetila kako je od posebnog značaja bio posjet turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana Srbiji, kada je potpisan veliki broj međudržavnih sporazuma.

Gorenje